top of page
Εικόνα συγγραφέαΣΥΝΘΕΣΗ

Ανακαινίζονται οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο & Νέα Έφεσο • Κατασκευάζεται ο 4ος δημοτικός παιδικός σταθμός στην Καρίτσα



🎨📚 Στη Λεπτοκαρυά, το Λιτόχωρο και τη Νέα Έφεσο ανακατασκευάζονται και ανακαινίζονται αυτό το διάστημα οι τρεις δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές του σχετικού νομοθετικού πλαισίου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων αντικατάσταση δαπέδων, βάψιμο, αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, νέα φωτιστικά σώματα, ανακαίνιση κουφωμάτων και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής. Στόχος μας οι χώροι των παιδικών σταθμών να γίνουν πιο ασφαλείς και φιλικοί προς τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.


✅ Επίσης φέτος και οι τρεις παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας θα είναι πλήρως στελεχωμένοι.


🏠 Στην Καρίτσα κατασκευάζεται παράλληλα ο τέταρτος παιδικός σταθμός του Δήμου μας, προκειμένου να φιλοξενηθούν περισσότεροι μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Δίου. Η ολοκλήρωση των εργασιών, θα μετατρέψει τον μισθωμένο χώρο σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό παιδικό σταθμό, που θα πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές, προσφέροντας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Δήμου μας, πιο συγκεκριμένα οι εργασίες ανακαίνισης των παιδικών σταθμών Λεπτοκαρυάς, Λιτοχώρου και Νέας Εφέσου είναι προϋπολογισμού 74.000 ευρώ, ενώ η κατασκευή του παιδικού σταθμού στην Καρίτσα είναι προϋπολογισμού 148.000 ευρώ.


🖍️🎒 Πολύ σύντομα θα ανοίξουν οι πόρτες των δημοτικών παιδικών σταθμών για να υποδεχτούν πάνω από 100 μαθητές προσχολικής ηλικίας.


Comments


bottom of page